۲۳ فروردین ۱۴۰۵، ۹:۵۷

۵۰ وطن فروش خائن در عملیات ویژه پلیس دستگیر شدند

۵۰ وطن فروش خائن در عملیات ویژه پلیس دستگیر شدند

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای از دستگیری ۵۰ نفر از مزدوران وطن فروش و خائن به مردم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد که طی عملیات های منسجم و هماهنگ پلیس در ۱۶ استان، به شبکه بزرگ و طراحی شده سازمان اطلاعاتی دشمن ضربه سختی وارد شد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

دستگیری ۵۰ نفر از مزدوران وطن فروش و خائن به مردم که با تهیه و ارسال موقعیت‌های حساس از جمله تأسیسات و زیرساخت‌های ارائه خدمات به مردم، ایستگاه‌های ایست و بازرسی، محل استقرار نیروهای تأمین کننده امنیت مردم جهت انجام اقدامات جنگی و تعیین لوکیشن سیار یا ثابت برای اصابت موشک و ... با دشمن آمریکایی صهیونیستی همکاری می‌کردند و کشف تجهیزات تخصصی و الکترونیکی، استارلینک، سلاح، مهمات و.. بخشی از دستاوردهای این عملیات های پلیسی است.

بخش مهمی از این عملیات ها در پی گزارش های خبری مردم به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ به سرانجام رسید. جزئیات نحوه همکاری این افراد با دشمن به زودی منتشر خواهد شد.

کد مطلب 6798681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
      4 3
      چطور اینا موقعیت زیر ساختها رو می فرستادند واسم خودشون رو گذاشتن ایرانی اینجور کارها نهایت بد بودن وظلم به مردمه
    • IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
      3 0
      خداوند سپاسگزارم
    • فدایی وطن IR ۱۳:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
      0 0
      توقیف اموال و اعدام سزای عمل این موجودات پست فطرت و درس خوبی برای بقیه وطن فروشان است.
    • ناشناس IR ۱۳:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
      0 0
      اگر بهشون کوچکترین رحم و بخششی کنید دستان شماهم تو خون این همه شهید و کشته آلودس از ما گفتن بود